Jak wiadomo 1 dnia każdego miesiąca, zaraz po północy powinien odbyć się egzamin juniorów. Z tego co wiem to ludzie dostali informację na temat ich szkółkowiczów, natomiast u mnie nie pojawiła się żadna informacja, a przy obu zawodnikach w dalszym ciągu widnieje napis: "Przystępuje". Dodam że na egzamin wysłałem ich dawno temu, także system na pewno powinien ich "załapać".
Nie mam pojęcia czy jeszcze ktoś ma taką sytuację, ale na pewno jest to błąd.
Czyli co? Jak nie mają wszystkich odkrytych to nie mogą zdawać? Za miesiąc też nie pojadą na egzamin bo zabraknie im do odkrycia 1-2 skilla, czyli nie ma sensu chyba takich trzymać...
Wolałbym jednak żeby Wojtek powiedział czy jest to błąd, czy po prostu już tak jest że musi mieć wszystko widoczne żeby przystąpić.
Jeśli rzeczywiście jest tak, że muszą mieć wszystko odkryte to to jest bez sensu...
Liczę jednak, że tak nie jest ale jeśli jednak to oddawać moje 4 koła!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum