SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
SEZON 31- DYSKUSJA OGÓLNA
Autor Wiadomość
Perezapator

Wysłany: 2015-09-08, 08:20   

siema! tak jak piszesz 5 kolejka za nami, moi kibice w koncu doczekali sie domowego zwyciestwa, zwyciestwo tym bardziej cieszy ze pokonalem druzyne ktora w zeszlym sezonie jeszcze w 7 lidze pokonala mnie dwa razy i awansowala z pierwszego miejsca, takze mysle ze moje utrzymanie coraz blizej chociaz nie gdybajmy bo seOn jeszcze dlugi a LT otwarta caly sezon

Nuny251

Wysłany: 2015-09-13, 18:28   

widze ze forum umiera

Perezapator

Wysłany: 2015-09-14, 06:33   

mysle ze nie tyle co umiera to poprostu brakuje nowych ciekawych tematow do pisania, ile mozna pisac dzisiaj wygralem wczoraj przegralem! ale jak juz pojawi sie jakies ciekawe pytanie to sa juz odpowoedzi, takze od nas zalezy jak to forum bedzie wygladalo! takze powoli co jakis czas jak ktos napisze wiec chyba tak do konca miejmy nadzieje ze nie umrze :)

Piotrek92

Wysłany: 2015-09-17, 14:27   

Myślę że Perez ma trochę racji. Choć często sam w wolnej chwili siedzę i oglądam osiągi forumowiczów z czystej ciekawości. Ja po bardzo udanych pucharach, można powiedzieć historycznych odpadam w piątej rundzie. Było trochę szczęścia w doborze rywali ale cieszę się bo młodzi mają okazję zbierać doświadczenie a i budżet lepiej zawsze wygląda. W lidze zawirowania, po sobotniej kolejce będę wiedział w jakim położeniu jestem i czy dalej kombinować coś ze składem na ten sezon czy przeczekać i powalczyć w przyszłym. Trochę przerażają mnie ceny zawodników na rynku transferowym. A wychować przyszłe gwiazdy to też jest czas.

Powergym

Wysłany: 2015-09-19, 18:29   

No tak, na liście szalenie drogo... Większość 6ligowców gra już od kilku lat, zdążyło się już wzbogacić a ja dopiero pół roku i mój budżet jeszcze nie pozwala na jakieś ekstra transfery ale pomału do przodu, raz po raz ktoś za normalne pieniądze się znajdzie choć nie jest łatwo znaleźć takiego zawodnika...

Perezapator

Wysłany: 2015-09-23, 12:10   

ja sie nie wypowiadam na temat transferow bo ich nie robie (jade wychowankami plus 1obcokrajowiec- styl APATORA(od poczatku gry kupilem tylko 3 obcokrajowcow ale za kazdym razem sprzedalem najpierw a potem kupujac nowego obcokrajowca)

Perezapator

Wysłany: 2015-09-27, 10:51   

no i polmetek sezonu za mna! moj dorobek to 4-1-4 takze duuuuzo lepiej niz sie spodziewalem! utrzymanie coraz blizej a jak tak dalej pojdzie to pewnie unikne barazy a to bedzie dla mnie duzy sukces! a jak u was po 9 meczach?

Qdlaty
Never give up!

Wysłany: 2015-09-27, 17:23   

Mój bilans to 6-0-3 i 4. miejsce w tabeli, więc lepiej niż zakładałem w przedsezonowych kalkulacjach :) Spadek raczej mi nie grozi, stadion i infrastruktura się rozbudowują a cel sportowy chyba zweryfikuję na walkę o 3. miejsce :P Rundy odwracają mi się na liderze tabeli. Mecze których wygrać nie miałbym szans stąd dwa tygodnie jazdy rezerw. Najciekawsze będą 11 i 12 kolejka - oba mecze pewnie na styku. Po dwóch sezonach bez emocji w końcu jest jakis konkretny cel w tej grze.

Powergym

Wysłany: 2015-09-28, 18:49   

4-0-5 i 6 miejsce. Aktualnie seria 4 zwycięstw pod rząd i myślę że kilka meczy jeszcze potrwa :) celem jak najwyższa pozycja na koniec. Ja na razie muszę kupować bo pierwszy wychowanek raczej dopiero za 2 sezony...

Soul_16
WWE <3

Wysłany: 2015-09-30, 17:37   

https://www.smanager.pl/f...p=219301#219301
Zapraszam do wzięcia udziału w turnieju! :P

Dvyfryn
SKŻ AVIA ŚWIDNIK

Wysłany: 2015-10-04, 11:21   

Cześć wszystkim. U mnie 8-0-1 i ta porażka praktycznie przekreśliła mój awans.... niestety meczyk został zaplanowany akurat na godzinę w której odbywał się finał e-igi i całkowicie zapomniałem o nim. Także bez jokera i zmian sromotna porażka 31:59 na wyjeźdze. Dzisiaj rewanż ale raczej nierealna przewaga do odrobienia...

Perezapator

Wysłany: 2015-10-07, 19:27   

podwujna kolejka przed nami to wypada cos napisac! wyglada na to ze ja mam dwa proste mecze i oba powinienem wygrac z bonusami, jezeli tak sie stanie w sobote to bede mogl swietowac swoj poerwszy bonus w histori 6 ligowca! nie lenić sie- pisać coś!!!
ps. do postu wyzej- widzialem ze niestety ale mecz rewanzowy tez przegrales takze trzyma kciuki i moze uda sie tobie awansowac po barazach :)
Ostatnio zmieniony przez Perezapator 2015-10-07, 19:29, w całości zmieniany 2 razy  

Perezapator

Wysłany: 2015-10-13, 19:12   

cisza straszna! czy wszyscy 6 ligowcy juz odpuscili gre i olewaja wszystko?

Perezapator

Wysłany: 2015-10-19, 14:07   

tak latwo sie nie poddam i moze ktos w koncu zacznie tu pisac :) w najblizsza niedziele wazny mecz przede mna! niestety dla mnie jest to mecz wyjazdowy i jezeli go nie wygram to najprawdopodobniej bede jechal w barazach!

Perezapator

Wysłany: 2015-11-01, 18:20   

no jest widze tragedia tutaj na forum! na awans nie mam szans to chyba spadne specjalnie zeby bylo z kim pisac- bo wy powiniscie sie wstydzic zeby przez taki dlugi czas nikt tu nic nie na bazgral- masakra! ale rozkrecilem 7 ligowe forum to i tu sie nie poddam

Odpowiedz do tematu