SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Sezon 28-Dyskusja ogólna
Autor Wiadomość
Wiig

Wysłany: 2015-01-14, 18:35   

6. Liga, gr. 12 witam wszystkich moim cele utrzymanie mam jednego seniora i reszta juniorów 8)

loryn1
Tomass31

Wysłany: 2015-01-16, 03:59   

Witam wszyskich 6 ligowchow,jak wASZE nastawienie przed inauguracja sezonu??ja zadanie dosc trudne ale mysle ze sobie poradze.Stary dobry znajmomy na inauguracje sezonu:)moj rywal w pprzewaznie wchodzi tylko raz w tygodniu na SM.W potrzednim sezonie praktycznie w kazdym sobotnim meczu nie wystawil skladu:P Sklad moj rywal ma ciekawy ale dla mnie liczy sie tylko wygrana:).Cel to awans do 5 ligii!

invisible

Wysłany: 2015-01-16, 08:19   

Inauguracja na własnym torze, jako beniaminek po prostu trzeba wygrać ten mecz dla kibiców. Na pewno będzie bardzo ciekawy i zacięty, pachnie mi tutaj remisem. O sukcesie pewnie zadecydują detale, dla mnie kluczowa będzie postawa drugiej linii.

loryn1
Tomass31

Wysłany: 2015-01-18, 12:54   

Wygrana na inauguracje 75:15!moj rywal nie wystawil skladu.ale liczy sie wygrana.Jedziemy o 5 lige:)

invisible

Wysłany: 2015-01-19, 22:44   

Coś nie bardzo rozgadana jest w tym sezonie 6 Liga :P loryn1 gratulacje, szczęście w drodze do sukcesu jest niezbędne. Ja przegrałem swój mecz bardzo wyraźnie w stosunku 33:57. W momencie kiedy zorientowałem się, że nie ma szans na wygraną, dałem pojeździć więcej młodym. Jedynym plusem tego spotkania była frekwencja, która wyniosła 19721. Starzy nie udźwignęli ciężaru, a młodzi muszą się jeszcze wiele nauczyć.

Marcin78
MW Team Rzeszów

Wysłany: 2015-01-20, 19:24   

Wiadomo zawsze moze byc lepiej, najgorzej zacząć, odważyć się coś napisać ;)

Owsiak13

Wysłany: 2015-01-21, 08:29   

A ja zebrałem baty z beniaminkiem !! :/ Mam dwie dziury w moim składzie i jakoś nie idzie mi łatanie, trochę kasy brakuje, ale powoli, cel jest utrzymanie więc bez spiny jak na pierwszy mecz. Na półmetku będę się zastanawiał co dalej :)

Marcin78
MW Team Rzeszów

Wysłany: 2015-01-21, 22:03   

Owsiak13 napisał/a:
A ja zebrałem baty z beniaminkiem !! :/ Mam dwie dziury w moim składzie i jakoś nie idzie mi łatanie, trochę kasy brakuje, ale powoli, cel jest utrzymanie więc bez spiny jak na pierwszy mecz. Na półmetku będę się zastanawiał co dalej :)

Tylko aby się wzmocnić nie bierz kredytu we Frankach bo coś przydrogawy ostatnio się zrobił :d

Owsiak13

Wysłany: 2015-01-23, 08:39   

Wezmę w Rublach :) :P

Marcin78
MW Team Rzeszów

Wysłany: 2015-01-24, 19:29   

Owsiak13 napisał/a:
Wezmę w Rublach :) :P

hehe wróble mogą być :D

loryn1
Tomass31

Wysłany: 2015-01-25, 06:02   

jak tam nastawienie przed 2 kolejka:-)? ja jade u siebie o wygrana. wygrana bedzie tylko w jakich rozmiarach? przekonamy sie o 21 45.pozdrawiam i powodzenia

invisible

Wysłany: 2015-01-25, 14:53   

Przed chwilą skończyło się moje spotkanie, zakończone niestety porażką na wyjeździe 46:44, ale to było wreszcie bardzo zacięte spotkanie, jakiego już dawno nie miałem, dlatego bardzo mi się podobało. Szkoda, bo była ogromna szansa wygrać ten mecz i wzbogacić się o 2 bardzo cenne punkty w kontekście utrzymania. Nie poddajemy się i walczymy dalej :)

Wiig

Wysłany: 2015-01-25, 17:23   

pierwsza moja wygrana i myślę że nie ostatnia Martyna Lublin 75 : 6 Husaria :d

loryn1
Tomass31

Wysłany: 2015-01-25, 22:05   

2 wygrana w sezonie:-) tym razem 70:20 na wlasnym torze.aktulalnie lider po 2 kolejkach. juz za tydzien mecz z moim najwiekszym rywalem w tym sezonie. jesli wygram z zrobie maly krok w kierunku 5ligi. latwo oczywiscie nie bedzie ale wierze w moj zespol.

Owsiak13

Wysłany: 2015-01-26, 09:12   

Heja, a ja również pierwsze 2 pkt w tym sezonie i ważne +18 przed rewanżem, a mecz może być zacięty bo rywal czuję, że jest przed transferami jeszcze...

Jak nastawienie przed pucharem ? Bo mi przypadł przeciwnik, z którym przegrałem 1 miejsce w 7 lidze jak oboje awansowaliśmy :) Ale jadę u siebie więc liczę na minimalną przewagę :)

Odpowiedz do tematu