Witam wszyskich 6 ligowchow,jak wASZE nastawienie przed inauguracja sezonu??ja zadanie dosc trudne ale mysle ze sobie poradze.Stary dobry znajmomy na inauguracje sezonu:)moj rywal w pprzewaznie wchodzi tylko raz w tygodniu na SM.W potrzednim sezonie praktycznie w kazdym sobotnim meczu nie wystawil skladu:P Sklad moj rywal ma ciekawy ale dla mnie liczy sie tylko wygrana:).Cel to awans do 5 ligii!
Inauguracja na własnym torze, jako beniaminek po prostu trzeba wygrać ten mecz dla kibiców. Na pewno będzie bardzo ciekawy i zacięty, pachnie mi tutaj remisem. O sukcesie pewnie zadecydują detale, dla mnie kluczowa będzie postawa drugiej linii.
Coś nie bardzo rozgadana jest w tym sezonie 6 Liga loryn1 gratulacje, szczęście w drodze do sukcesu jest niezbędne. Ja przegrałem swój mecz bardzo wyraźnie w stosunku 33:57. W momencie kiedy zorientowałem się, że nie ma szans na wygraną, dałem pojeździć więcej młodym. Jedynym plusem tego spotkania była frekwencja, która wyniosła 19721. Starzy nie udźwignęli ciężaru, a młodzi muszą się jeszcze wiele nauczyć.
A ja zebrałem baty z beniaminkiem Mam dwie dziury w moim składzie i jakoś nie idzie mi łatanie, trochę kasy brakuje, ale powoli, cel jest utrzymanie więc bez spiny jak na pierwszy mecz. Na półmetku będę się zastanawiał co dalej
A ja zebrałem baty z beniaminkiem Mam dwie dziury w moim składzie i jakoś nie idzie mi łatanie, trochę kasy brakuje, ale powoli, cel jest utrzymanie więc bez spiny jak na pierwszy mecz. Na półmetku będę się zastanawiał co dalej
Tylko aby się wzmocnić nie bierz kredytu we Frankach bo coś przydrogawy ostatnio się zrobił
jak tam nastawienie przed 2 kolejka:-)? ja jade u siebie o wygrana. wygrana bedzie tylko w jakich rozmiarach? przekonamy sie o 21 45.pozdrawiam i powodzenia
Przed chwilą skończyło się moje spotkanie, zakończone niestety porażką na wyjeździe 46:44, ale to było wreszcie bardzo zacięte spotkanie, jakiego już dawno nie miałem, dlatego bardzo mi się podobało. Szkoda, bo była ogromna szansa wygrać ten mecz i wzbogacić się o 2 bardzo cenne punkty w kontekście utrzymania. Nie poddajemy się i walczymy dalej
2 wygrana w sezonie:-) tym razem 70:20 na wlasnym torze.aktulalnie lider po 2 kolejkach. juz za tydzien mecz z moim najwiekszym rywalem w tym sezonie. jesli wygram z zrobie maly krok w kierunku 5ligi. latwo oczywiscie nie bedzie ale wierze w moj zespol.
Heja, a ja również pierwsze 2 pkt w tym sezonie i ważne +18 przed rewanżem, a mecz może być zacięty bo rywal czuję, że jest przed transferami jeszcze...
Jak nastawienie przed pucharem ? Bo mi przypadł przeciwnik, z którym przegrałem 1 miejsce w 7 lidze jak oboje awansowaliśmy Ale jadę u siebie więc liczę na minimalną przewagę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum