SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
4 liga-Dyskusja Ogólna
Autor Wiadomość
Solidus

Wysłany: 2014-04-12, 16:52   

Patrząc na to dzisiejsze wymęczone zwycięstwo to rzeczywiście trochę szybko na te pożegnania ;)
Ostatnio zmieniony przez Solidus 2014-04-12, 16:53, w całości zmieniany 1 raz  

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-04-12, 17:19   

kolejna porazka mniej niz 15 punktów. Słabo sie robi bo zawodza mi dwóch zawodników. Musze wzmocnic sklad bo dalej nie ujade

gonzalo81
gonzalo81

Wysłany: 2014-04-13, 20:44   

Solidus napisał/a:
Patrząc na to dzisiejsze wymęczone zwycięstwo to rzeczywiście trochę szybko na te pożegnania ;)

Pełna kontrola :D

Czechu

Wysłany: 2014-04-20, 08:41   

wygrana w Międzyrzeczu! lepszego prezentu nie mogli mi sprawic na święta!
przy okazji zdrowych wesolych swiąt i mokrego dyngusa dla wszystkich czwartoligowców ;)

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-04-20, 10:53   

Wygrany mecz ale tylko +4 malych. Ciezko bedzie w rewanzu ale walczyc bede. No cóz 4 liga pokazuje ze sporo trzeba sie naemczyc zeby zostac w lidze.

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-05-18, 10:49   

52-39 dalo bonus i bardzo dobry prognostyk na nastepne mecze :D Co tam u Was?

Holder435

Wysłany: 2014-05-18, 11:13   

wygrana Hermesa :) i utrzymanie się w 4 lidze :)
Jak tam ?? jakieś wzmocnienia na kolejny sezon :D

Kabat
3.2

Wysłany: 2014-05-18, 11:49   

U mnie w lidze sytuacja mocno się komplikuje i po 14 kolejkach nadal nic nie wiadomo...
Nieco nieoczekiwanie jestem liderem (28pkt), za mną rywal powinien mieć 27 po swoim meczu, a dalej 2 zespoły po 25, ale najgroźniejszym rywalem może się okazać właśnie ten, który będzie chwilowo na 4 miejscu. Pokonał już z bonusami rywali z miejsc 2-3, a za tydzień będę jechał na jego torze. Celem jest zdobyć bonusa, bo bez tego ktoś mnie w końcówce sezonu wyprzedzi... No i będę też liczył na wygraną 3 ekipy na własnym torze z 2. Oj będzie się jeszcze u nas działo...

http://www.smanager.pl/liga.php?id=27
Ostatnio zmieniony przez Kabat 2014-05-18, 11:49, w całości zmieniany 1 raz  

Orzech1986

Wysłany: 2014-05-19, 14:36   

U mnie w lidze sytuacja wyjasni sie w dwoch ostatnich kolejkach, jest moc :evil:

Solidus

Wysłany: 2014-05-25, 14:49   

gonzalo81 napisał/a:
Solidus napisał/a:

Z racji tego ze mój brat Olek66621 jeździ w 4 lidze gr 9 przyglądam się jak wygląda tam sytuacja z kolejki na kolejke. I stwierdzam Gonzalo że chyba coś spod kontroli Ci się wymsknęło i Twoje wcześniejsze pożegnania wyglądają teraz całkiem zabawnie :)

Ojciec99

Wysłany: 2014-05-25, 22:04   

Gorzów mąci :D Udało się zachować u siebie serię bez porażki. :) Szkoda, że przed obecnym sezonem sprzedałem jednego z moich kolarzy, bo cały sezon jechałem tylko trzema mocnymi seniorami plus dobrym juniorem, a mimo tego efekt jest zaskakujący.

gonzalo81
gonzalo81

Wysłany: 2014-05-25, 22:33   

Solidus napisał/a:
gonzalo81 napisał/a:
Solidus napisał/a:

Z racji tego ze mój brat Olek66621 jeździ w 4 lidze gr 9 przyglądam się jak wygląda tam sytuacja z kolejki na kolejke. I stwierdzam Gonzalo że chyba coś spod kontroli Ci się wymsknęło i Twoje wcześniejsze pożegnania wyglądają teraz całkiem zabawnie :)

tak to jest jak się chwali dzień przed zachodem słońca
tak jak pierwsza przegrana była oczywista to kolejnych się nie spodziewałem a jeszcze sezon trwa :evil:

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-06-09, 18:36   

udalo sie utrzymac bez barazy!!!

Jaki byl ten sezon?

Gdyby to kasy klubu wrzucic z 20-30 mln moznaby sprobowac powalczyc o 3 lige. Czas na wyprzedaz dziadów.

Jaki plany macie na nowy sezon?

Ja bede probwoal kogos kupic , jak sie nie uda, pojade jednym dziadem i junami

Cinekmontex

Wysłany: 2014-06-11, 08:04   

Witam wszystkich 4-ligowców!!!
Jestem beniaminkiem, chociaż będzie to mój już trzeci sezon w 4 lidze. Mam nadzieje, wręcz jestem pewien, że całkiem inny niż poprzednie. O szansach będzie można mówić po 3-4 kolejkach nowego sezonu.

Kabat
3.2

Wysłany: 2014-06-11, 08:36   

A ja z kolei chciałbym się z Wami pożegnać... Zajrzę co tam słychać w 3 lidze i za 3 miesiące do Was wracam. :P

Odpowiedz do tematu