wygrana w Międzyrzeczu! lepszego prezentu nie mogli mi sprawic na święta!
przy okazji zdrowych wesolych swiąt i mokrego dyngusa dla wszystkich czwartoligowców
U mnie w lidze sytuacja mocno się komplikuje i po 14 kolejkach nadal nic nie wiadomo...
Nieco nieoczekiwanie jestem liderem (28pkt), za mną rywal powinien mieć 27 po swoim meczu, a dalej 2 zespoły po 25, ale najgroźniejszym rywalem może się okazać właśnie ten, który będzie chwilowo na 4 miejscu. Pokonał już z bonusami rywali z miejsc 2-3, a za tydzień będę jechał na jego torze. Celem jest zdobyć bonusa, bo bez tego ktoś mnie w końcówce sezonu wyprzedzi... No i będę też liczył na wygraną 3 ekipy na własnym torze z 2. Oj będzie się jeszcze u nas działo...
Patrząc na to dzisiejsze wymęczone zwycięstwo to rzeczywiście trochę szybko na te pożegnania
Pełna kontrola
Z racji tego ze mój brat Olek66621 jeździ w 4 lidze gr 9 przyglądam się jak wygląda tam sytuacja z kolejki na kolejke. I stwierdzam Gonzalo że chyba coś spod kontroli Ci się wymsknęło i Twoje wcześniejsze pożegnania wyglądają teraz całkiem zabawnie
Gorzów mąci Udało się zachować u siebie serię bez porażki. Szkoda, że przed obecnym sezonem sprzedałem jednego z moich kolarzy, bo cały sezon jechałem tylko trzema mocnymi seniorami plus dobrym juniorem, a mimo tego efekt jest zaskakujący.
Patrząc na to dzisiejsze wymęczone zwycięstwo to rzeczywiście trochę szybko na te pożegnania
Pełna kontrola
Z racji tego ze mój brat Olek66621 jeździ w 4 lidze gr 9 przyglądam się jak wygląda tam sytuacja z kolejki na kolejke. I stwierdzam Gonzalo że chyba coś spod kontroli Ci się wymsknęło i Twoje wcześniejsze pożegnania wyglądają teraz całkiem zabawnie
tak to jest jak się chwali dzień przed zachodem słońca
tak jak pierwsza przegrana była oczywista to kolejnych się nie spodziewałem a jeszcze sezon trwa
Witam wszystkich 4-ligowców!!!
Jestem beniaminkiem, chociaż będzie to mój już trzeci sezon w 4 lidze. Mam nadzieje, wręcz jestem pewien, że całkiem inny niż poprzednie. O szansach będzie można mówić po 3-4 kolejkach nowego sezonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum