SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
4 liga-Dyskusja Ogólna
Autor Wiadomość
Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-03-16, 10:58   

2 kolejka za mna

Jestem zadowolony z wyników finansowych i sportowych. Poki co rywale nie postawili zadnych warunków, ale wiem ze schody sie zaczynaja juz od soboty. Teraz o punkty bedzie coraz trudniej ale walczyc nalezy do konca!!!!

Czechu

Wysłany: 2014-03-16, 11:08   

w tyte bez zadnych zludzen... w sobote starcie z moim zdaniem, najsilniejszym rywalem w grupie i o punkty powalcze dopiero w niedziele...
bieda w xp powoduje ze w tym sezonie nie bede sie liczyl w walce o awans.
ale za cel obieram trzecie miejsce... beniaminek napsuje krwi niejdenj druzynie ;)

Kabat
3.2

Wysłany: 2014-03-16, 11:12   

Ja mam za sobą pierwszy z trudnych meczów wyjazdowych. Trójka liderów ciągnęła wynik i ostatecznie udało się wygrać 48-42, co daje na razie 3 miejsce. A za tydzień mam nadzieję, że pójdzie łatwiej... wprawdzie w sobotę jadę z również niepokonanym wiceliderem, ale własny tor powinien dać mi spory atut, a w niedzielę raczej łatwy wyjazd do Tomi'ego (mam nadzieję, że nie dokona zakupów, żeby tylko mi dopiec). :P
Ogólnie plan na najbliższe 4 kolejki - wejść na 2 miejsce w tabeli i się na nim utrzymać. 8)

Tiktak

Wysłany: 2014-03-16, 11:36   

Czechu ambitny. :)

Ja jeszcze nie miałem trudnych rywali na drodze i wydaje się, że w następny weekend będzie podobnie.

Orzech1986

Wysłany: 2014-03-16, 13:16   

ja pewnie przegram mecz w tygodniu mnie ponioslo i sprzedalem lidera a nikogo w zamian nie udalo mi sie kupic :/ za bledy sie placi :(

Tomi31
FC Cymsa Gniezno

Wysłany: 2014-03-16, 17:38   

Kabat napisał/a:
...wprawdzie w sobotę jadę z również niepokonanym wiceliderem, ale własny tor powinien dać mi spory atut, a w niedzielę raczej łatwy wyjazd do Tomi'ego (mam nadzieję, że nie dokona zakupów, żeby tylko mi dopiec). :P

Już mam pięciu 32-latków na oku. Także szykuj się na ostre bęcki :lol: :lol:

Czechu

Wysłany: 2014-03-17, 20:06   

Tiktak napisał/a:
Czechu ambitny. :)

Ja jeszcze nie miałem trudnych rywali na drodze i wydaje się, że w następny weekend będzie podobnie.

cholera ale mnie lekcewazysz :P

Tiktak

Wysłany: 2014-03-21, 00:23   

Prawię tylko komplementy i motywuję. :)

Czechu

Wysłany: 2014-03-22, 08:53   

ale mi sie cos niezle pomieszalo... do dzis bylem pewien ze mam mecz z Kujawiakiem :P
nie mam pojecia jak ja patrzylem? to zmienia calkiem moje plany i juz dzis zamierzam walczyc o pierwszą wygrana w sezonie...
ech slepy Czechu....

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-03-22, 08:56   

tak wiec pierwsza porazka stała sie faktem :D
Obawialem sie tego meczu ze szczegolnie druga linia polozy go calkowicie i mile zaskoczenie. Moi najmlodsi ...seniorzy cos tam ugrali. Juniorzy ktorzy sa mlodsi od junów rywali o 2-3 lata przegrali tylko 4-2 co tez uwazam za spore osiagniecie. Szczerze porazka wliczona w kalkulacji i cieszy tylko 11 punktów straty co daje szanse w rewanzu na bonus :D

Tiktak

Wysłany: 2014-03-22, 09:58   

Do naszego starcia jeszcze trochę trzeba poczekać, wcześniej mam na drodze już powoli trudniejsze spotkania. Ale nie martw się nie zamierzam przerywać dobrej serii. :)

Kabat
3.2

Wysłany: 2014-03-22, 16:51   

Strasznie ciężki mecz... już myślałem, że będę musiał sięgać po RT i to na własnym torze!!!
Na szczęście liderzy się nieco przebudzili, trochę sprzyjało mi szczęście i ostatecznie wygrałem 51:39. Rewanż na torze tego rywala nie będzie jednak łatwy...

W efekcie aż do 20:45 jestem liderem. :P
Później znajdę się na 2 miejscu, czyli dokładnie tak jak planowałem. :P

Czechu

Wysłany: 2014-03-22, 18:01   

bum ta rara! mamy pierwszą wygrana i to wyjazdową. pewnie i przyjemnie 53:37!
jutro po kolejne dwa punkty i weekend w pelni udany.

Tiktak

Wysłany: 2014-03-24, 19:49   

Niestety w niedzielę zaliczona pierwsza porażka i podobnie jak w zeszłym sezonie na wyjeździe nie poradziłem sobie ze Stalą. :/

gonzalo81
gonzalo81

Wysłany: 2014-04-04, 18:29   

Panowie może za szybko na takie info ale będę się z wami pomału żegnał bo zamierzam awansować do trzeciej ligi :d

Odpowiedz do tematu