Mój cel na ten sezon to utrzymanie, może powalczę o podium jak to było w debiutanckim sezonie gdzie zająłem 3 miejsce ale raczej nie wróżę sobie takiego sukcesu:)
Za to ja myślę, że choć temat mojej grupy na tym forum nie istnieje, to będę w tym sezonie szeregowym dostarczycielem punktów... W sumie podziele los Gniezna 2013 lub Gdańska 2014, ale nie w Ekstralidze a w 4 lidze - na obecną chwilę na razie mnie na nią nie stać. Zapraszam do wygrywania meczów ze mną, zakupów moich zawodników a za kilkanaście sezonów do obserwowania moich zmagań o najwyższe laury. To pisałem ja - invisible - tsaaa, aha, a nie żaden Paulo Coehlo i hooy
Ostatnio zmieniony przez invisible 2013-11-23, 21:55, w całości zmieniany 1 raz
Za to ja myślę, że choć temat mojej grupy na tym forum nie istnieje, to będę w tym sezonie szeregowym dostarczycielem punktów... W sumie podziele los Gniezna 2013 lub Gdańska 2014, ale nie w Ekstralidze a w 4 lidze - na obecną chwilę na razie mnie na nią nie stać. Zapraszam do wygrywania meczów ze mną, zakupów moich zawodników a za kilkanaście sezonów do obserwowania moich zmagań o najwyższe laury. To pisałem ja - invisible - tsaaa, aha, a nie żaden Paulo Coehlo i hooy
rozwalila mnie ta wypowiedz. sysstem do zresetowania
4 liga- reaktywacja
Trudno uwierzyć ale jak zaczynałem grać to w dziale 4 ligi było kilkanaście tematów i wiele postów a dziś.... hmmm żal, aż nie chce się wchodzić na forum
Może trochę ruszymy ten temat?
Niech to będzie temat otwarty dla wszystkich drużyn z 4 ligi......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum