SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Sezon 28-Dyskusja ogólna
Autor Wiadomość
Starymiki13
michal1

Wysłany: 2014-09-25, 20:14   Sezon 28-Dyskusja ogólna

Witam
Jakie macie cele na nowy sezon??

Ja po nieudanej próbie awansu spróbuje znów powalczyć o awans,ale głównym celem jest odbudowanie formy moich jeźdźców.Mam młody i perspektywiczny skład który jak wystrzeli z formą bedzie bardzo groźny.

Ps.Mam nadzieje że rozkrecimy forum 6 ligi i dorównamy aktywnością forum 7 ligi.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Starymiki13 2014-09-26, 13:56, w całości zmieniany 1 raz  

Parnas1101

Wysłany: 2014-09-25, 20:21   

Jeśli w następnym sezonie uda mi się awansować to również pomogę w rozkręcaniu forum 6 ligi
;)

Rafałegg
W25 / 6.64

Wysłany: 2014-09-25, 20:22   Re: 6 liga-Dyskusja ogólna

Starymiki13 napisał/a:
Witam
Jakie macie cele na nowy sezon??

Ja po nieudanej próbie awansu spróbuje znów powalczyć o awans,ale głównym celem jest odbudowanie formy moich jeźdźców.Mam młody i perspektywiczny skład który jak wystrzeli z formą bedzie bardzo groźny.

Ps.Mam nadzieje że rozkrecimy forum 6 ligi i dorównamy aktywnością forum 7 ligi.

Pozdrawiam

w przyszłym sezonie będę beniaminkiem i może zaskoczę, ale celuję od razu w awans do 5 ligi. czy się uda, to zweryfikują pierwsze kolejki.

Rafałegg
W25 / 6.64

Wysłany: 2014-09-25, 20:23   

a tak w ogóle, to czemu tworzysz nowy wątek skoro już jest jeden? :P

Starymiki13
michal1

Wysłany: 2014-09-25, 20:29   

Rafałegg napisał/a:
a tak w ogóle, to czemu tworzysz nowy wątek skoro już jest jeden? :P

Nie wiem , tak odruchowo :-p

Ja tez mialem taki cel i dobrze mi szlo do polowy sezonu.Potem zaniedbalem forme i spadlem na 3 miejsce. Ale tobie lepiej pójdzie bo ty pilnujesz formy :-)
Ostatnio zmieniony przez Starymiki13 2014-09-25, 20:31, w całości zmieniany 1 raz  

Perezapator

Wysłany: 2014-09-26, 11:57   

michal z edytuj tylko zeby bylo napisane jeszcze ze to 28 sezon i zaczynacie dzialac!

Kamilbnf
Polish Patriots!

Wysłany: 2014-09-27, 19:11   

Skoro się zaczęło to niech trwa dalej :P Ja na pewno celuję w środek tabeli i tak samo będę chciał w następnym sezonie - 2 sezony w VI lidze na bezpiecznych lokatach 4-6. Za dwa sezony planuję z grubym uderzeniem wchodzić ligę wyżej. Na ten moment miejsce szóste mnie w pełni satysfakcjonuje. Grupa wydaje się być wyrównana.

Rafałegg
W25 / 6.64

Wysłany: 2014-09-28, 10:56   

u mnie podium to cel minimum jednak chce awansować od razu do 5 ligi ;)

Kamilbnf
Polish Patriots!

Wysłany: 2014-09-28, 12:25   

:arrow: W zasadzie pół niedzieli przed nami, ale grupę znam. Jeden baraż się odbył i krakowska ekipa z 2 miejsca nie zdołała wygrać barażu o awans z V-ligowcem. Lublinianie z 8 miejsca powinno spokojnie wywalczyć utrzymanie po wygranym na wyjeździe meczu 36:54.

:arrow: Co ciekawe, nie mam żadnego spadkowicza z piątej ligi. Dużo tych botów musiało się nagromadzić. 7 starych ekip z poprzedniego sezonu z 6.20 + 3 beniaminków (w tym ja) wygląda apetycznie.

:arrow: Trochę statystyk:
6 ekip posiada nawierzchnię grząską
1 ekipa posiada nawierzchnię normalną
2 ekipy posiadają nawierzchnię twardą

Wydaje mi się, że 2-3 ekipy wydają się być poza zasięgiem. Najtrudniejsze będą derby Piły z trzecią ekipą z 27 sezonu, która ma twardą nawierzchnię.
Nie powinienem mieć problemu z beniaminkami, którzy razem ze mną weszli z 7 ligi.

!! Osobisty typ na ten sezon: miejsce 5.

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-09-28, 12:33   

kup jakiegos dziada z xp na rezerwe i spokojnie smigniesz do 5 ligi. Szukaj jeszcze juna bo z tym 20 latkiem daleko nie ujedziesz.
Przy dobrych wiatrach mozesz powalczyc o awans

Kamilbnf
Polish Patriots!

Wysłany: 2014-09-28, 12:53   

Hermes, nie jest mi potrzebny na ten moment junior. Jutro jest starzenie, będę miał rewelacyjnego 15-latka. Kutczy przejdzie na seniorkę, wyjdzie ze szkółki 16-latek, który według mnie zrobi wielką karierę. Nie mam po co pchać się o awans, mam bardzo dobre zaplecze 23-latków, Emil z trzema setkami i Madejski, więc chyba takim składem za 2 sezony chcę wchodzić do 5 i 4 ligi.

Hermes
Gdy zagra deszcz

Wysłany: 2014-09-28, 12:57   

chyba na sile Cie wypchna do 5 ligi :D

Kamilbnf
Polish Patriots!

Wysłany: 2014-09-28, 13:07   

48 46 50 50 54 ; 14 lat i talent 9, stawiam wszystko na jedną kartę. Chcę mu zrobić XP 80 i wypuścić na seniora :d

loryn1
Tomass31

Wysłany: 2014-09-28, 15:27   

ja po przegraniu barazu o 5 lige prawdopodobnie zostaje w 6 lidze.sklad praktycznie caly wymieniony.i co najwazniejsze odmlodzony. postanowilem zmienic taktyke i stawiac na mlodych. koniec z dziadkami. cel na sezon to spokojne utrzymanie w 6 lidze.mysle ze tym mlodym skladem uda mi sie zrealizowac cel. pozdrawiam:-)

Rafałegg
W25 / 6.64

Wysłany: 2014-09-28, 22:56   

Ja obawiam się dwóch drużyn, reszta ma młody albo słabiutki składzik.

jeśli chodzi o nawierzchnię to:
4 drużyny mają nawierzchnię grząską
4 drużyny mają nawierzchnię normalną
2 drużyny (w tym ja) mają nawierzchnię twardą

Jeśli chodzi o beniaminków, to tak jak u Ciebie Kamil, powinienem sobie poradzić z nimi bez problemów ;)

mój cel to: 1-2 miejsce
Ostatnio zmieniony przez Rafałegg 2014-09-28, 22:57, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu