Co prawda jestem jeszcze w 7 lidze, ale na to wychodzi, że w przyszłym sezonie będę śmigał w 6 lidze, mam nadzieję, że forum 6 ligi będzie co najmniej tak aktywne jak forum 7 ligi w tym sezonie
Jadę tym składem który mam obecnie, zobaczymy czy od razu nie polecę z powrotem do 7 ligi, ale mimo wszystko mam nadzieję, że ten skład pozwoli mi się utrzymać
a widziales jego sklad? mlody ktory z kazdym meczem bedzie lepszy! wygral 7 lige w cuglach! nie sadze zeby miedzy 6 a 7 ligs byla taka roznica! dotego tak jak napisalem wczesniej z kazdym meczem skald bedzie robil sie mocniejszy! zreszta za 1,5tyg juz pierwszy mecz takze bedzie mozna wiecej powiedziec. pozdro 600
Santiago, z całym szacunkiem, ale na oko to Marcin ma lepszy skład od Ciebie. Co do poziomu 6 ligi, wczoraj jechałem sparing w najmocniejszych składach ze średniakiem 6 ligowym i przegrałem tylko 43-47.
Rafałegg z całym szacunkiem.... nie znasz się... ja mam 38 zwycięstw z rzędu ligowych nie przerwana seria a jak mam gorszy to można to sprawdzić:) Ale obawiam się że wyjdzie na moje ale jak chce młodymi niech jedzie
hmm ciekawe czy jakbyś trafił na moją grupę to miałbyś 38 zwycięstw z rzędu. a zresztą jak chcesz, możemy pojechać sparingi w najmocniejszych składach na twoim torze i na moim. co ty na to?
a najlepiej, zmierz się z Marcinem i zobaczcie kto jest na prawdę lepszy.
uważam że miałem farta? chłopie... jak mi nie jeden mówił że mógłbym w 6 lidze jeździć sezon wcześniej trochę próbujesz przysłodzić koledze bo go dłużej znasz no ale ok pojedziemy sparingi mogę nawet jeszcze do końca tego tygodnia pojechać jeden mecz może 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum