SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kabat
2013-04-15, 14:05
Ustawianie tabeli w II.4
Autor Wiadomość
Grzechu
White Dragons

Wysłany: 2013-04-09, 12:59   

Masz racje, mam nadzieje, ze w 4.10 do czegos takiego nie dojdzie :)
Niestety gry fair-play nawet w grze internetowej nie mozna byc pewnym..... zenujace ale prawdziwe.

Matz88

Wysłany: 2013-04-09, 17:28   

Panowie, trochę wiary we władze! Ja jeszcze odpowiedzi od nikogo nie dostałem, więc zakładam, że sprawa jest w toku.

Co do zmian, ja bym wprowadził karę za nieustawienie motorów. Taką konkretną. Przynajmniej od którejś ligi, nie dam sobie wmówić, że na poziomie 2 ligi oszczędności 10k na remoncie motorów cokolwiek zmieniają w finansach klubu. Ale na to przyjdzie czas, nie wiem czy było to już proponowane czy nie, jak nie to sam zaproponuję po zakończeniu tej sprawy. Na razie czekam na odzew z góry!

Wojtas
FG staszica

Wysłany: 2013-04-09, 17:36   

to się naczekasz :)

Kfjat

Wysłany: 2013-04-09, 18:03   

Matz88 napisał/a:
Co do zmian, ja bym wprowadził karę za nieustawienie motorów. Taką konkretną. Przynajmniej od którejś ligi, nie dam sobie wmówić, że na poziomie 2 ligi oszczędności 10k na remoncie motorów cokolwiek zmieniają w finansach klubu. Ale na to przyjdzie czas, nie wiem czy było to już proponowane czy nie, jak nie to sam zaproponuję po zakończeniu tej sprawy. Na razie czekam na odzew z góry!

A ja jestem zdecydowanie przeciwny by komukolwiek nakazywać cokolwiek. Przecież to jest manager. Nie ustawie motorow dzisiaj, oszczedzę sobie remont na kolejne kolejki. Dzięki temu odpowiednio rzadziej będę kupował nowy sprzęt. I całość nie rozbija się o 10k ale o znacznie większe koszty. Poza tym będę się upierał, że zmuszanie kogoś do czegoś wbrew jego woli nie ma nic wspólnego z managerem.

Wojtas
FG staszica

Wysłany: 2013-04-09, 18:21   

Czyli zgodnie z regulaminem tak samo w LK to jest jedno podejście
drugie to walka fairplay na torze bez ustawianych meczy.

Któreś z tych rozwiązań trzeba wybrać.

Kabat
3.2

Wysłany: 2013-04-09, 18:48   

Tylko, Kfjat, sytuacja robi się paranoiczna, bo nie wystawiając motorów nie ponosisz kosztów, a Twoi kolarze co? Biegają za rywalem? NIE! Dostają z automatu jakieś 600 i jadą... no to niech za to będzie opłata - za wypożyczenie sprzętu. :P

Matz88

Wysłany: 2013-04-09, 19:43   

Kfjat napisał/a:

A ja jestem zdecydowanie przeciwny by komukolwiek nakazywać cokolwiek.

skoro nakazujemy wystawiać skład, to czemu nie motory? Także, skoro zakazujemy nieuczciwych transferów, to czemu nie zakazujemy nieuczciwych rozstrzygnięć meczów? Jak mam ochotę zapłacić za ogórka ze średnim skillem 45 3 bańki, to czemu ktoś mi broni?

Proponuję jednak skończyć OT, bo trochę odchodzimy od tematu.

Przemolo

Wysłany: 2013-04-09, 19:56   

Powtórzę jeszcze raz nie ustawiłem tego meczu

Jak się tak boisz tego barażu to mogę go pojechać za Ciebie niby się bałem że co że spadnę ?

Milion za meczyk u siebie się przyda a w nowym sezonie już kończę zabawę w ciuciubabkę interesuje mnie tylko wygranie tej ligi .

Matz88

Wysłany: 2013-04-09, 20:01   

Z tego co wiem pieniędzy jest jak za sparing :P

Przemolo

Wysłany: 2013-04-09, 20:03   

Są jak za lige niby czemu jest podniesiona premia ?

Matz88

Wysłany: 2013-04-09, 20:05   

Nie mam pojęcia. http://wiki.smanager.pl/i...e_bara.C5.BCowe

Przemolo

Wysłany: 2013-04-09, 20:07   

Są stare dane jesteś w nie temacie od tego sezonu puchar jak i baraż liczy się jak liga jeśli chodzi o kibiców .

Matz88

Wysłany: 2013-04-09, 20:11   

Ok, znalazłem w changelogu, zwracam honor, EOT.

Grzechu
White Dragons

Wysłany: 2013-04-09, 20:24   

Tym sie chyba sprawa wyjasnila odnosnie "udzialu" Przemolo w tym meczu. Osobiscie tez nie bylo mi na reke, ze awansowalem bez barazy z drugiego miejsca ;)

Matz88

Wysłany: 2013-04-09, 20:31   

eot odnosiło się do kwestii pieniędzy za baraż :P Nie wiem, czy Przemolo był zamieszany czy nie, jeżeli oskarżam kogoś niewinnego to przepraszam, jednak nie lubię być robiony w ch*** i dlatego drążę ten temat.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi