W zgłoszeniach podawać Loginy, Id transferów oraz drużyn. Osoby które będą lekceważyć owy przepis odpowiednio obdaruje ostrzeżeniem. Rozmowy i dyskusje również zabronione.
Ostatnio zmieniony przez Baju 2012-12-11, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
B-BOY81 [Usunięty]
Wysłany: 2012-11-16, 19:48
Mam pytanie dlaczego zostalo zablokowane moje konto niby za zawyżony transfer tylko pytanie czy ja kupilem mlodego za drogo? czy sprzedalem starego za drogo? bo nawet nie wiem o ktory transwer chodzi bo jak chodzi o zawodnika mlodego to nie moja wina ze ludzie wystawiajom za takie ceny mlodzierzowcow a jak chodzi o seniora ktoregos to nie sadze ze bym sprzedal ktoregos za nie wiadomo jak wielkie pieniadze a postanowienie mialem takie ze odmladzam sklad i kupuje mlodziesz i spadam do 6 ligi . T jak tak wyglada teraz karuzela transwerowa ze narzuca sie ludziom za ile masz kupic albo za ile sprzedac to jednym slowem to jak ktos taki jak ja co chcial odmlodzic caly sklad to musi sie grubo zastanowic czy warto ze by nie dostac bana bo z kad mam wiedziec czy dalem za duzo za kolesia czy za duzo wziolem za niego to rzeby nie bylo przypalu to powinna byc jakas tabelka by bylo morzna porownac transwer czy morzna kupic zawodnika bez rzadnych kosekwecji . To tyle z mojej strony bo ja nie mam sobie nic do zarzucenia gram fer w tom gre a jak zrobilem jakis transwer za drogi to nie swiadomie bo nie wiem ile morzna dac za jakiegos zawodnika bo ceny sa zroznicowane .Mam nadzieje ze bede mogl kontynlowac gre swoją młodom ekipom i bez żadnej kary finansowej
Ostatnio zmieniony przez 2012-11-16, 19:55, w całości zmieniany 3 razy
Login: Wrzosy
Login: Wiewióra
Tak dałem taką cenę. Nie miałem czasu siedzieć do końca licytacji. A brakuje mi w zespole zawodników. Nie rozumie blokady konta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum