Wysłany: 2012-12-16, 19:48 ustawiony mecz w gr 63 liga 6
KS zuzlowiec prawie niepokonany na swoim torze- za wyjatkiem meczu z Mar-Comem podejmowal u siebie slaby w tzm sezonie Falubaz ZG...i dziwnym trafem KS Zuzlowiec wypuszczal polewaczke na tor by przeciwnik krecil lepsze czasz i tym samym wygral mecz!!mega przekret!!jak ktos sie przypatrzy blizej to nie bedzie mial watpliwosci!!!
tej Maciexx...A Ty kumpli szukasz czy jak...Bo jak chcesz pucki walic to na Mlyn do Poznania zapraszam. Gostek ustawia mecz a Ty mi mowisz ze jedzie u siebie i robi co chce...Nastepny madry!!
Beniu - wrzuć na luz...
Każdy ma prawo jechać jak chce. Ja gdy traciłem szanse awansu i spadek nie groził, puszczałem młodych by się szkolili. Trzeba myśleć o przyszłości.
beniu [Usunięty]
Wysłany: 2012-12-16, 21:03
napinka... niechcialbys zebym sie napial .he he he widze ze masz niespelnione ambicje leszczu!! sprawdze cie jeszcze nie raz!!!!
a ty skad sie urwales...jak nie wiesz o czym mowie to sie nie wtracaj.jak bym chcial pogadac o lph to na pewno nie z toba!!!sprawdz se co jest na mlynskiej a potem pisz koniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum