SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
SMowe Grand Prix w STSa
Autor Wiadomość
santi

Wysłany: 2012-07-18, 22:44   

dokladnie i uwazam ze ci co jechali w 1 rundzie powinni miec zapewniony start juz do konca, a dobierac ludzi w kolejnosci zapisow najwyzej albo eliminacje przed gp

Czehoo
[Usunięty]

Wysłany: 2012-07-18, 22:49   

chyba kpisz... dlaczego tak ma to wygladac. zapisalem sie szybciej, nie moja wina ze termin ktory ktos ustalil mi nie pasowal. teraz mam za to byc pokrzywdzony? zart...

Peterovsky
\o/ Team (5.27)

Wysłany: 2012-07-19, 00:30   

Według mnie powinno iść według tabeli generalnej, a potem zapisów czyli im jesteś wyżej w tabeli tym masz większe szanse na start. Jeśli zachodzi równość dopiero decyduję kolejność zapisów. Taki układ prezentuje moja tabela.

Czehoo napisał/a:
chyba kpisz... dlaczego tak ma to wygladac. zapisalem sie szybciej, nie moja wina ze termin ktory ktos ustalil mi nie pasowal. teraz mam za to byc pokrzywdzony? zart...

Wyobraź sobie taką sytuacje. Ktoś zapisał się później, ale chodził na wszystkie turnieje i zawsze było dla niego miejsce. Walczy z innym zawodnikiem o wygraną całego cyklu w ostatniej rundzie, ale ty przychodzisz pierwszy raz i on nie jedzie w zawodach, bo ty się szybciej zapisałeś :|
Całej 16-tki i tak pewnie za tydzień nie będzie, więc i tak raczej pojedziesz.

santi

Wysłany: 2012-07-19, 00:41   

Czesiu lepiej powiedz kiedy znow wypijemy? ;D

Korbi100
Debeściaki

Wysłany: 2012-07-19, 02:13   

Ja myślę, że o starcie przy nadkomplecie będzie decydowała kolejność wbicia na mirca + numer na liście startowej ;) (czyt. numer przy zapisie).

Czehoo
[Usunięty]

Wysłany: 2012-07-19, 12:27   

oj napilbym sie Santi, napil... ;)

Peter - to teraz wyobraz sobie taka sytuacje - Greg Hancock - staly uczestnik GP, obronca tytułu, wypada z pierwszego GP z powodu kontuzji... w nastepnych juz nie jedzie, bo ten co za niego pojechal ma prawo jechac juz do konca... ;)

jak widzisz zatem, tak zle i tak niedobrze

aha i juz mowie teraz - z grafiku wszystko pasi, wiec za tydzien na pewno jestem!
Ostatnio zmieniony przez Czehoo 2012-07-19, 12:28, w całości zmieniany 1 raz  

Peterovsky
\o/ Team (5.27)

Wysłany: 2012-07-19, 13:38   

Czehoo napisał/a:

Peter - to teraz wyobraz sobie taka sytuacje - Greg Hancock - staly uczestnik GP, obronca tytułu, wypada z pierwszego GP z powodu kontuzji... w nastepnych juz nie jedzie, bo ten co za niego pojechal ma prawo jechac juz do konca...

Co innego jest jechać w eliminacjach i zdobyć awans, a co innego jest się szybciej zapisać :)

DJ CASA
miszcz

Wysłany: 2012-07-23, 21:25   

DJ CASA - zapisuje sie jako 23 :D

santi

Wysłany: 2012-07-24, 15:30   

kto inny dziś niech zrobi buka bo czasu nie mam i tez nie wiem czy na GP będę a na gorzowie bym was rozpierniczył ;D

jerzy
[Usunięty]

Wysłany: 2012-07-24, 19:23   

Jerzy- dopiszcie

Hyziu
ShoutBox Team

Wysłany: 2012-07-24, 21:12   

II Runda za nami. Gratulacje dla zwycięzcy :)

SM GP II Runda
Tor: Gorzów
Data: 2012-07-24
Sędzia Główny: Grando/Arek
Sędzia Techniczny: Hyziu

>> Program Zawodów <<

Peterovsky
\o/ Team (5.27)

Wysłany: 2012-07-24, 23:59   

Przydałoby się przed następnymi rundami szybciej ustalać serwerowych i programowych. Nie mam nic do nikogo, ale jak jest 8 biegów w 50 minut to, aż odechciewa się jeździć :?

Tabela generalna po dwóch rundach:

mgr_Grando
miszcz

Wysłany: 2012-07-25, 12:11   

No sorry to nie moja wina, że najpierw robiliście próby i chcieliście jechać u mnie choć mówiłem, że to nie jest dobry pomysł, bo nigdy nie bawiłem się w żadne ustawianie powtórek i pól startowych.

Peterovsky
\o/ Team (5.27)

Wysłany: 2012-07-25, 23:43   

grando napisał/a:
No sorry to nie moja wina, że najpierw robiliście próby i chcieliście jechać u mnie choć mówiłem, że to nie jest dobry pomysł, bo nigdy nie bawiłem się w żadne ustawianie powtórek i pól startowych.

Nie obarczam ciebie winą, robiłeś co mogłeś. Warto jednak załatwić serwerowego z powtórkami i polami przed zawodami, żeby to szło w miarę płynnie.

Squra

Wysłany: 2012-07-29, 14:03   

kiedy następna runda :D ?

Odpowiedz do tematu