pilnujcie rewanzy bo moze byc róznie. Pare sezonów temu padło mnostwo niepsodzianek. Remis to nie jest nic pewnego nawet na wyjeżdzie.
Jaki plany na nowy sezon? Gdzie jedziecie na oboz? JA wybrałem Hamburg bo tanio i ts na 4 gwiazdki. Na nowy sezon bede szukal bardzo mocnego lidera zeby stukal 13-15 punktów.
nom, Soap jestes w 5 lidze, tez graty
A ja na moim "betonie" licze na wygraną 48:42, szczególnie na więcej punktów Bobowskiego, gdyż wywalczył ich tylko 2. Reszta może pojechać na poziomie z wczorajszego meczu
Fartem udało mi się wygrać baraże ale stało się i nic na to nie poradzę , dziękuje wszystkim tutaj za dyskusję przez cały sezon i życzę powodzenia w nadchodzącym sezonie. Skofild,Poland_sis namieszajcie w grupie ! , mam nadzieję że w przyszłym sezonie będziemy się widzieli w wyższej lidze o ile nie spadne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum