Widzę że teraz w 6 lidze większość grup na forum strasznie "rozgadana", więc coś mi się wydaje że częściej będę się udzielał tutaj. a tak po za tym to witam. Jakie macie plany na ten sezon?
ja sie musze ogarnąc jaki poziom w tej 6 lidze i najlepiej sie utrzymać. przy okazji trzeba stadion rozbudować bo po awansie moze byc za maly zeby pomieścić wszystkich
pozatym wyszkolic juniorów trzeba bo to już ostatni sezon moich najlepszych juniorów
Clubb [Usunięty]
Wysłany: 2012-06-06, 22:10
Ja dokladnie tak samo jak kolega Pulkownik. Brak wzmocnien po awansie, maly stadion i nadzieja na pierwsza szostke, ogarniecie szostoligowych "wymagań":) i atak na czołowkę w przyszłym sezonie
jeśli chodzi o plany na pudło to mam to w d...
zobaczymy co potrafią nowe zespoły
i jak się zachowają dziadki hehe
główny plan to zarobić 10baniek a czy się uda obaczymy,
może pogoda zacznie bardziej sprzyjać bo w ubiegłym sezonie ani raz mi słoneczko nie poświeciło
Witam wszystkich miło zobaczyć znajome nicki z 7 ligi teraz czas na 6 i mam nadzieję że każdy spełni swoje cele. Na początek trzeba się tu trochę odnaleźć poziom zdecydowanie wyższy. Cel minimum oczywiście się utrzymać i pokusić się o jakieś niespodzianki, a priorytetem pewnie dla każdego rozbudowa stadionu. Się dzieje oj... się dzieje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum