3 Włodzimierz Kwiatkowski 2012-03-26 11:50:01 SC Stal Gorzów Wlkp. Team Aszen Gorzów wielkopolski 10 000 000 zł
Proszę sprawdzić ten transfer bo to jest wałek jak nic
Po 1 ten koleś nie był w ogóle wart tej kasy bo pamiętam go jak był na LT
Po 2 Team Aszen sprzedał cały swój skład i lepszych grajków by później sobie kupić gorszego od Mateo za 10mln i do tej pory ma tylko 1 zawodnika w kadrze więc pewnie skończył z grą i dał zarobić koledze.... ;]
Transfer cofnięty a kupujący otrzymał Bana.
Ostatnio zmieniony przez Baju 2012-04-11, 00:11, w całości zmieniany 1 raz
za co ty koleś filipku masz problem że kupiłem gostka który jest ocierajdupą w moim skłądzie by juniorów objeżdzać ? dla mnie te 300 tysiecy to jak sie wysrać a Tu baju mi dajesz bana.. wiesz co ukarałbyś prawdziwych kanciazy którzy przy kazdej okazji handlują i oszukują. Ja sobie spokojnie stabilizuje skład i żeby to jeszcze był ktoś istotny. Na prawde mogłeś mi dać ostrzezenie że coś Ci sie nie podoba ale ban to zdecydowana przesada stary przyjacielu
sam bylem zdziwiony ze klient tyle dal - co mnie naprawde ucieszylo bo liczylem moze na 1 mln, pomyslalem ze sie pomylil. Sprawdzilem jego sklad poza moim bylym zawodnikiem ma tylko juniorka. Nie znam Emila i nie wiem dlaczego tyle dal najlepiej zapytajcie jego. A nie odrazu zglaszasz ze to oszustwo
sam bylem zdziwiony ze klient tyle dal - co mnie naprawde ucieszylo bo liczylem moze na 1 mln, pomyslalem ze sie pomylil. Sprawdzilem jego sklad poza moim bylym zawodnikiem ma tylko juniorka. Nie znam Emila i nie wiem dlaczego tyle dal najlepiej zapytajcie jego. A nie odrazu zglaszasz ze to oszustwo
Ja tylko daję do sprawdzenia ...nie napisałem, że jesteś oszustem.....sam zresztą się zdziwiłeś
kwotą.
Ja tylko daję do sprawdzenia ...nie napisałem, że jesteś oszustem.....sam zresztą się zdziwiłeś
kwotą.
mam pytanie czy jest mozliwosc sprawdzenia ilu ludzi sie o niego bilo?
zalezy mi na tej kasie to fakt ale sie zastanawiam dlaczego gosciu tyle dal
a tak z czystej ciekawosci zapytam sie Emila
Ostatnio zmieniony przez Raf 2012-04-15, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum