Hej,planujemy z mężem urlop i mamy dylemt co wybrac,czy morze czy góry?Nad morzem bylismy juz setki razy a góry jakos nie byly nam po drodze.Mąż znalazł cudny hotel z Zakopanem z basenem i spa hotelcrocus.pl/spa Co sądzie o wakacjach w Zakopanem?Gdzie spędzacie wakacje?
Ostatnio zmieniony przez Ziemowitkot 2023-05-25, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie mam jeszcze sprecyzowanych planów na urlop ale muszę dowiedzieć się jak wynająć samochód na lotnisku bo tym razem raczej mamy w planach objazd okolicy i zwiedzanie. Wyjazd nad morze po to żeby leżeć całe dnie na plaży to nie dla mnie
A to zależy co kto lubi, jedni wolą morze, a inni góry. Ja lubie i jedno i drugie. Aczkolwiek jeśli mam wybierać wakacje za granicą czy w PL, to zdecydowanie wybieram wakacje za granicą. Zawsze się trafi jakiś last minute jak chociażby tutaj https://www.traveligo.pl/last-minute/turcja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum