SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie kupujecie kosmetyki
Autor Wiadomość
Narada

Wysłany: 2022-10-26, 18:23   Gdzie kupujecie kosmetyki

Czesc, mam pytanie gdzie kupujecie kosmetyki tanio? Ostatnio zamowilam przez inetrnet perfumy w dobrej cenie,teraz zblizaja sie swieta i mysle,gdzie by tu zamowic zestawy na prezenty,co myslicie o takich drogeriach https://www.wispol.eu/ ,zamawialiscie czy wolicie sklep stacjonarny?
Ostatnio zmieniony przez Narada 2022-10-30, 10:51, w całości zmieniany 1 raz  

Frost54

Wysłany: 2023-03-18, 16:23   

Znam 2 sklepy w coimbatore, które sprzedają szeroką gamę produktów. Jednym z nich jest kovai Beauty Cosmetics (KBC) w Gandhi Puram, a drugim centrum Raj Beauty na ulicy Raja, ratusz.

Oba te sklepy są całkiem dobre, ale polecam najpierw KBC, ponieważ mają ogromną różnorodność produktów i sprzedają hurtowo, a nie wiem, czy drugi sklep sprzedaje hurtowo, czy nie. W tych sklepach znajdziesz trochę markowych i trochę tanich rzeczy. Możesz się z nimi skontaktować i zapytać o dostępność produktów. Jeśli poprosisz, mogą nawet kupić i dać ci określone produkty.

W tych sklepach nie znajdziesz całej gamy takich marek. Sklep G Kantilal na ulicy oppanakara ma dostępne takie marki, ale nie jestem pewien, czy dostarczają hurtowo, ponieważ znalazłem go jako sklep detaliczny.

Najpierw podobała mi się usługa KBC, ale teraz nie jest na najwyższym poziomie. Mają ogromną bazę klientów i to jest powód, dla którego jesteś zaniedbywany. Kiedyś musiałam czekać ponad pół godziny, kiedy poszłam kupić pędzle do makijażu, ponieważ było wielu klientów (nawet wcześniej zadzwoniłam do nich, ponieważ mój dom jest bardzo daleko od tego miejsca i nawet złożyłam wcześniejsze zamówienie) Po tak długo czekać, nie znalazłem nikogo, kto dałby mi to, czego potrzebowałem. Powiedzieli mi, że szukają mojego produktu, ale szukali produktów innych klientów i kazali mi długo czekać, kłamiąc w ten sposób. Jeśli zamierzasz złożyć zamówienie zbiorcze, otrzymasz pierwszeństwo. Nienawidzę takiego zachowania i jest to bardzo nieprofesjonalne.

Jamnie1

Wysłany: 2023-03-18, 16:44   

Zawsze zwracam uwagę na jakość, jeśli chodzi o kosmetyki. Dlatego mogę polecić miejsce, w którym kupisz najlepsze kosmetyki i produkty pielęgnacyjne. TOTIS Pharma https://totispharma.com/pl/ jest oficjalnym dystrybutorem wiodących europejskich marek, dlatego znajdziesz u nas wyłącznie produkty wysokiej jakości i oryginalne. Ponadto regularnie odbywają się tu promocje i rabaty, a także program lojalnościowy.

Odpowiedz do tematu