Czyli wszystko po staremu wrócił nasz ulubieniec... Logując się na każdym koncie kolejno:
2021-04-18 04:22:46
2021-04-18 04:24:44
2021-04-18 04:25:44
No serio przypadek że po tygodniu żadnego logowania "trzech różnych" userów logowałoby się w tym samym czasie w nocy. Kolejny dowód jawnego multi ale oczywiście nikt z tym pewnie nic nie zrobi... ehhhh
Czyli wszystko po staremu wrócił nasz ulubieniec... Logując się na każdym koncie kolejno:
2021-04-18 04:22:46
2021-04-18 04:24:44
2021-04-18 04:25:44
No serio przypadek że po tygodniu żadnego logowania "trzech różnych" userów logowałoby się w tym samym czasie w nocy. Kolejny dowód jawnego multi ale oczywiście nikt z tym pewnie nic nie zrobi... ehhhh
No a kto ma to zrobić jak nikt tej gry nie nadzoruje już chyba, o rozwoju nie wspominając xD marzenie ściętej głowy, że coś się w tej kwestii zmieni.
Dopisz komentarz do postu Wysłany: Dzisiaj 9:12
A gdzie w regulaminie jest że nie można wystawić na sprzedaż zawodnika jeszcze mi prawie 8000000 baniek z konta zabrali bez żadnych ostrzeżeń jak wcześniej wystawiałem zarządzanie takie podlega kontroli lub auditu proszę oddać kasiorke cinekspeed pozdro
Brak znajomości Regulaminu się kłania. Popatrzmy:
3. Umyślne wykorzystywanie błędów w grze jest karane dożywotnim banem oraz kasacją konta.
4.Błędy należy zgłosić administratorowi w przeciwnym wypadku patrz pkt 3.
Twój zawodnik licencje zdobył w wieku 15 lat. Nie zgłosiłeś tego faktu i w tym momencie powinieneś dostać bana w grze.
Przez 11 lat w tej grze nikogo nie oszukałem i nie zrobiłem przekrętu moim zdaniem jest to błąd systemu a taki zawodnik powinien być zablokowany i nie powinno być opcji go wystawienia na sprzedaż jak mnie zablokujecie to dzięki za te 11 lat gry.przestroga dla innych nie dajcie się wpuścić w maliny jak ja.pozdro Cinekspeed
Gdybym śmigał w e-licie i miał realne szanse na pudło kupowałbym takich zawodników. To gwarant 7-10 pkt na mecz lub nawet więcej.
Zobaczę czy nie ma powiązań IP jak jest czysto nie będę go cofać
I znów się okazałeś miękkim dydkiem. Przy zgłaszaniu irlandzkiego multi które ustawiało kiedyś ekstraligę nic nie zrobiłeś. Przy zgłaszaniu największego multi w historii tej gry nic nie zrobiłeś. Przy obu sytuacjach masa dowodów nie pozostawiająca wątpliwości. Tylko ktoś taki jak ty może .ć takie proste czynności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum