Czyli wszystko po staremu wrócił nasz ulubieniec... Logując się na każdym koncie kolejno:
2021-04-18 04:22:46
2021-04-18 04:24:44
2021-04-18 04:25:44
No serio przypadek że po tygodniu żadnego logowania "trzech różnych" userów logowałoby się w tym samym czasie w nocy. Kolejny dowód jawnego multi ale oczywiście nikt z tym pewnie nic nie zrobi... ehhhh
Czyli wszystko po staremu wrócił nasz ulubieniec... Logując się na każdym koncie kolejno:
2021-04-18 04:22:46
2021-04-18 04:24:44
2021-04-18 04:25:44
No serio przypadek że po tygodniu żadnego logowania "trzech różnych" userów logowałoby się w tym samym czasie w nocy. Kolejny dowód jawnego multi ale oczywiście nikt z tym pewnie nic nie zrobi... ehhhh
No a kto ma to zrobić jak nikt tej gry nie nadzoruje już chyba, o rozwoju nie wspominając xD marzenie ściętej głowy, że coś się w tej kwestii zmieni.
Dopisz komentarz do postu Wysłany: Dzisiaj 9:12
A gdzie w regulaminie jest że nie można wystawić na sprzedaż zawodnika jeszcze mi prawie 8000000 baniek z konta zabrali bez żadnych ostrzeżeń jak wcześniej wystawiałem zarządzanie takie podlega kontroli lub auditu proszę oddać kasiorke cinekspeed pozdro
Brak znajomości Regulaminu się kłania. Popatrzmy:
3. Umyślne wykorzystywanie błędów w grze jest karane dożywotnim banem oraz kasacją konta.
4.Błędy należy zgłosić administratorowi w przeciwnym wypadku patrz pkt 3.
Twój zawodnik licencje zdobył w wieku 15 lat. Nie zgłosiłeś tego faktu i w tym momencie powinieneś dostać bana w grze.
Przez 11 lat w tej grze nikogo nie oszukałem i nie zrobiłem przekrętu moim zdaniem jest to błąd systemu a taki zawodnik powinien być zablokowany i nie powinno być opcji go wystawienia na sprzedaż jak mnie zablokujecie to dzięki za te 11 lat gry.przestroga dla innych nie dajcie się wpuścić w maliny jak ja.pozdro Cinekspeed
Gdybym śmigał w e-licie i miał realne szanse na pudło kupowałbym takich zawodników. To gwarant 7-10 pkt na mecz lub nawet więcej.
Zobaczę czy nie ma powiązań IP jak jest czysto nie będę go cofać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum