Wg regulaminu który mówi :
"Co ważne Nastoliga to nie puchar - to nie są rozgrywki, do których co sezon trzeba się zgłaszać. To jest hierarchiczna liga, w której dla każdego zespołu znajdzie się odpowiednio dopasowany poziom rozgrywek dla zapewnienia emocji płynących z rywalizacji. Zespoły zgłoszone do NASTOLIGI pozostają w jej strukturach do czasu, gdy same nie postanowią z niej zrezygować. W zależności od osiągnięć zakończonego sezonu startują w nowym sezonie na wywalczonym przez siebie poziomie ligowym."
Oznacza to że co sezon nie musimy robić zapisów a jedynie gdyby ktoś z uczestników rezygnował to musi zgłosić ten fakt ...
Czekam zatem tylko na nowe zgłoszenia do rozgrywek
Ostatnio zmieniony przez Andy.bdg 2018-10-14, 11:09, w całości zmieniany 2 razy
Ja niestety muszę się już z Wami pożegnać, ta awaria juz calkiem wybiła mi z głowy SM'a.
Dziękuję serdecznie za te wszystkie sezony, niezmiernie miło było mi z Wami rywalizować.
Codziennie będe wystawiał po kolei zawodnków za 0 zł, więc zapraszam, myślę że kilku mam ciekawych juniorków.
Witam. 2 sezony miło spędzone. Moje juniorki dorastają i już mają po 20 latek więc w nastolidze nie pojeżdżą.
Dziękuję serdecznie, miło było mi z Wami rywalizować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum