SMANAGER.pl - oficjalne forum dyskusyjne Strona Główna

Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
4.16
Autor Wiadomość
kurass12
Browar Cup- Organiz.

Wysłany: 2013-11-22, 22:55   4.16

Zapraszam Naszą grupę do pisania...... chodź wiem że zakładanie tego tematu nie ma zbytnego sensu ale zaryzykuję :)

kurass12
Browar Cup- Organiz.

Wysłany: 2013-11-22, 22:57   

Mój cel na ten sezon to utrzymanie, może powalczę o podium jak to było w debiutanckim sezonie gdzie zająłem 3 miejsce ale raczej nie wróżę sobie takiego sukcesu:)

Skofild2
Moj domek

Wysłany: 2013-11-23, 11:40   

Ja w mysle ze Tobie sie uda

invisible

Wysłany: 2013-11-23, 21:54   

Za to ja myślę, że choć temat mojej grupy na tym forum nie istnieje, to będę w tym sezonie szeregowym dostarczycielem punktów... W sumie podziele los Gniezna 2013 lub Gdańska 2014, ale nie w Ekstralidze a w 4 lidze - na obecną chwilę na razie mnie na nią nie stać. Zapraszam do wygrywania meczów ze mną, zakupów moich zawodników a za kilkanaście sezonów do obserwowania moich zmagań o najwyższe laury. To pisałem ja - invisible - tsaaa, aha, a nie żaden Paulo Coehlo i hooy :)
Ostatnio zmieniony przez invisible 2013-11-23, 21:55, w całości zmieniany 1 raz  

Skofild2
Moj domek

Wysłany: 2013-11-24, 10:47   

invisible napisał/a:
Za to ja myślę, że choć temat mojej grupy na tym forum nie istnieje, to będę w tym sezonie szeregowym dostarczycielem punktów... W sumie podziele los Gniezna 2013 lub Gdańska 2014, ale nie w Ekstralidze a w 4 lidze - na obecną chwilę na razie mnie na nią nie stać. Zapraszam do wygrywania meczów ze mną, zakupów moich zawodników a za kilkanaście sezonów do obserwowania moich zmagań o najwyższe laury. To pisałem ja - invisible - tsaaa, aha, a nie żaden Paulo Coehlo i hooy :)

rozwalila mnie ta wypowiedz. sysstem do zresetowania

kurass12
Browar Cup- Organiz.

Wysłany: 2013-12-10, 00:34   

4 liga- reaktywacja :P
Trudno uwierzyć ale jak zaczynałem grać to w dziale 4 ligi było kilkanaście tematów i wiele postów a dziś.... hmmm żal, aż nie chce się wchodzić na forum
Może trochę ruszymy ten temat?

Niech to będzie temat otwarty dla wszystkich drużyn z 4 ligi......

heartwork
:)

Wysłany: 2014-01-06, 19:59   

Bo istnieje i tak tylko jeden temat o 4 ligach, ja generalnie dowodzę drużyną Spójnia Białe Błota, jeździmy w 4.07.

Odpowiedz do tematu